ANNOUNCEMENT: Updated Smartphone Feedback Thread - Page 3
Like Tree1Likes
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 25 of 25

Thread: ANNOUNCEMENT: Updated Smartphone Feedback Thread

  1. #21
    XCR Guru Sean K.'s Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    AZ
    Posts
    21,931
    Quote Originally Posted by Merlin View Post
    Sean, I use a pop blocker now in "Opera" the browser I use, it shows 16 blocked at the moment without any perceived issues. It might have to do with updating your Adobe Flash to a newer version. I believe that the ads mostly use Flash and not HTML5. If that doesn't work, try checking for any new updates for your browser as well.
    Ya, I've tried updating Adobe in the past....it says I have the newest version now. I'll have to check on updating the browser.
    "Necessity is the plea for every infringement of human liberty. It is the argument of tyrants; the creed of slaves."-William Pitt the Younger

  2. #22
    Administrator VSAdmin's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    69
    Quote Originally Posted by Sean K. View Post
    Ya, I've tried updating Adobe in the past....it says I have the newest version now. I'll have to check on updating the browser.
    Ive done some research to this before, and this is a fairly common issue with certain browsers. it can be a number of different things.

    - shockwave being unstable. disabling or deleting this could help
    - updating your flash and java to the lastest update
    - any rogue extensions that "auto installed" on your browser without you knowing.
    - malware or spyware has piggybacked your browser
    - hardware acceleration could be incompatible with your system in general.
    - Rogue Ad causing the issue as well.
    - Cookies and cache are outdated and need to be cleaned
    - temporary internet files on your back end are flooding and fighting for use. doing a disk clean up could help as well.

    Again, a number of reasons could be causing this issue for you. Ive attached a link below to troubleshoot this on your browser end. take a look and try some fixes and see if this helps.

    https://support.mozilla.org/en-US/kb...ponsive-script

    let me know how it goes.

    ~Shane
    Sean K. likes this.

  3. #23
    XCR Guru Sean K.'s Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    AZ
    Posts
    21,931
    Quote Originally Posted by VSAdmin View Post
    Ive done some research to this before, and this is a fairly common issue with certain browsers. it can be a number of different things.

    - shockwave being unstable. disabling or deleting this could help
    - updating your flash and java to the lastest update
    - any rogue extensions that "auto installed" on your browser without you knowing.
    - malware or spyware has piggybacked your browser
    - hardware acceleration could be incompatible with your system in general.
    - Rogue Ad causing the issue as well.
    - Cookies and cache are outdated and need to be cleaned
    - temporary internet files on your back end are flooding and fighting for use. doing a disk clean up could help as well.

    Again, a number of reasons could be causing this issue for you. Ive attached a link below to troubleshoot this on your browser end. take a look and try some fixes and see if this helps.

    https://support.mozilla.org/en-US/kb...ponsive-script

    let me know how it goes.

    ~Shane

    Thanks! Much appreciated.
    "Necessity is the plea for every infringement of human liberty. It is the argument of tyrants; the creed of slaves."-William Pitt the Younger

  4. Remove Advertisements
    XCRForum.com
    Advertisements
     

  5. #24
    Carbineman roflcopters's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Alaska
    Posts
    57
    Recently when browsing the forum on my phone, posts aren't loading. If I'm using the mobile version of the forum, if I select a post to read, it just sits there spinning. Firefox on android. If I switch to the desktop version of the site, it loads fine.

  6. #25
    Administrator VSAdmin's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    69
    mobile skin on Firefox is unstable and does not work most of the time. that's something on the browser end that we're waiting on them to update.

    Lee

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Sponsors

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. A Public Service Announcement
    By Tech Man in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 09-03-2015, 05:36 AM
  2. Useful smartphone App
    By TomAiello in forum Politicking
    Replies: 8
    Last Post: 12-10-2013, 06:40 PM
  3. QE3 Pre-announcement
    By Nomad in forum Politicking
    Replies: 2
    Last Post: 07-13-2011, 10:06 PM
  4. Important Announcement!
    By LurpyGeek in forum Socializing
    Replies: 12
    Last Post: 02-04-2010, 07:01 AM